Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РОБОЧИЙ_ЗОШИТ.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
20.08.2019
Размер:
1.24 Mб
Скачать

Відповідальність сторін

  1. Агрофірма «________________» і лікар ветеринарної медицини ___________________ несуть матеріальну відповідальність за своєчасне і якісне виконання умов договору.

  2. Лікар ветеринарної медицини _____________________________ несе відповідальність за своєчасне і якісне виконання протиепізоотичних, лікувально-профілактичних і ветеринарно-санітарних робіт, своєчасну і достовірну діагностику захворювань тварин, ефективне лікування хворих тварин. При порушенні цього положення плата за послуги зменшується на 10%.

  3. Агрофірма «______________________» за впровадження наукових досягнень з профілактики і терапії хвороб тварин, що забезпечило зростання прибутку підприємства, передає лікарю ветеринарної медицини _____________________ 10 % додатково отриманого прибутку.

  4. За прострочення оплати Агрофірма «____________________» сплачує пеню в розмірі 0,03 % від величини простроченого платежу за кожний день прострочення.

  5. При виникненні на тваринницьких фермах Агрофірми «_________________» епізоотії і захворювань, пов'язаних із стихійними лихами, витрати на боротьбу з ними оплачуються на основі постанови адміністрації району.

  6. При високій захворюваності тварин незаразними хворобами через порушення технології годівлі чи утримання Агрофірма додатково відшкодовує витрати на лікування хворих тварин.

  7. Суперечки з спеціальних ветеринарних питань і наукових досліджень вирішуються ______________________________ районним управлінням державної ветеринарної медицини.

Термін дії договору

Договір діє з " ___ " _____________ 20____р. по " ____ " ____________ 20____ р. Він може бути розірваний раніше встановленого терміну за бажанням обох сторін після повного розрахунку між ними.

Про хід виконання умов договору сторони зобов'язані періодично інформувати одна одну.

Юридичні адреси та реквізити сторін

Лікар ветеринарної медицини _________________________________ :

с. _______________________ _____________________ р-ну _____________________ обл. Розрахунковий рахунок ____________________ МФО _________ у _______________________ відділенні Банку ___________________________.

Агрофірма " _________________________________" :

с. _______________________ _____________________ р-ну _____________________ обл. Розрахунковий рахунок ____________________ МФО _________ у _______________________ відділенні Банку ___________________________.

Договір складений у трьох примірниках:

один знаходиться в Агрофірмі " ____________________________ ",

один у лікаря ветеринарної медицини _________________________,

один у фінансовому відділі районної держадміністрації.

Агрофірма " ___________________ " Лікар ветеринарної медицини

__________________________

голова _______________________ __________________________

підпис підпис

М.П. М.П.

До договору додаються:

    1. протокол угоди про договірну ціну на ветеринарне обслуговування Агрофірми "______________________";

    2. розрахунок витрат на ветеринарне обслуговування.

Зразок

Договір №1

про надання ветеринарних послуг суб'єкту господарювання щодо забою тварин, переробки, зберігання, транспортування й реалізації продукції тваринного походження, що підлягає державному ветеринарному нагляду та контролю

м. Дніпропетровськ "15" січня 2007 р.

Державна лікарня ветеринарної медицини Дніпропетровського р-ну в особі Головного державного інспектора ветеринарної медицини Іванова Івана Івановича з однієї сторони (далі -Лікарня), що діє на підставі Положення, і суб'єкта господарювання ВАТ "Мрія" в особі директора з іншої сторони (далі - Суб'єкт господарювання), Петрова Петра Петровича, який діє на підставі Статуту. Лікарня і Суб'єкт господарювання (далі - Сторони), відповідно до законів України "Про ветеринарну медицину", "Про відповідальність підприємств, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину", "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини", "Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції", "Про захист прав споживачів" та Положення про державний ветеринарний нагляд та контроль за діяльністю суб'єктів господарювання щодо забою тварин, переробку, зберігання, транспортування й реалізацію продукції тваринного походження, Прейскуранту надання платних ветеринарних послуг, який затверджений наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини Дніпропетровського району 15 січня 2007 р., уклали цей Договір про таке: